Deze quiz werd uitgesteld wegens nieuwe corona-golf. De ploegen die zich inschreven werden op de hoogte gebracht per mail.

Contacteer ons gerust op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

We zijn terug! Ontwaakt uit een diepe Corona-winterslaap, maar met heel veel "goesting". Op zaterdag 15 januari 2022 organiseert VTBKultuur Opwijk voor de 44ste maal haar jaarlijkse quiz. We gaan niet te veel afwijken van wat we u in het verleden hebben voorgeschoteld. Zo voorzien wij terug een 100-tal algemene vragen die in vakjes te plaatsen zijn zoals: aardrijkskunde – geschiedenis – actua – sport – lifestyle – muziek – natuur enzovoort. De laatste jaren trachten wij echter om iets vaker een link te zoeken tussen onze antwoorden en rondes. Ook de tafelrondes zorgen voor wat surplus aan denkgenot van de grijze cellen. Kortom, iedereen van fel doorwinterde quizploeg tot gelegenheidstafel is welkom en zal zich zeker vermaken. Alles tussen de “absolute weggever” en de “nognooitvangehoord” zal aan bod komen.  Ploegen tellen dit jaar 5 personen en de inschrijvingsprijs bedraagt 20 euro per ploeg. We werken (enkel) met voorinschrijving via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Om 19 u openen wij de deuren en een uurtje later (20u) gaan we van start. Hopelijk tot op de quiz!